ESPOSITO OCTAV SRL

38627920


Detalii companie
Denumire firma ESPOSITO OCTAV S.R.L.
C.U.I. 38627920
Nr. Înmatriculare J34/743/2017
CAEN 5610
Data înfiinţării 21.12.2017
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma ESPOSITO OCTAV SRL, CUI 38627920, a fost înființată la data de 21.12.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante

Informatii Contact
Adresa sediu BRÎNCENI **** ?
Oras / Sector Brânceni
Judet TELEORMAN
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2023 5610 0 967 185 387 0 8 200 -177 187 0
2022 5610 0 -1 106 186 330 0 8 175 -178 155 1
2021 5610 474 030 -177 649 184 736 0 7 687 -177 049 5
2020 5610 604 721 278 063 124 792 333 698 185 727 394 633 6
2019 5610 540 713 87 568 88 385 163 000 41 954 116 569 5
2018 5610 170 562 30 751 26 178 0 55 179 29 001 2
2017 5610 0 -2 350 2 500 0 350 -2 150 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2023 compania ESPOSITO OCTAV SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de ESPOSITO OCTAV S.R.L. in anul 2023 a fost de 0 RON, iar profitul net 967 RON

  • Activitatea principala a companiei ESPOSITO OCTAV S.R.L. este Restaurante

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
FOOD WEST KARMA S.R.L. 49981913 J5/1167/2024
LAMICARU S.R.L. 49769822 J40/5593/2024
SUNNYSIDE CAFE S.R.L. 49668585 J2/305/2024
SINED-MAR S.R.L. 49799025 J17/483/2024
ELMAERIK S.R.L. 49769580 J18/278/2024
PIZZA & GYROS S.R.L. 49974339 J31/247/2024

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
AGROFLOR COM IMPEX SRL 33729090 J34/408/2014
CATGO BUILDING CONSTRUCTION SRL 33552826 J34/345/2014
AGRICOMEX GGS PROD SRL 34288049 J34/129/2015
EURO BUSINESS DRAGOŞ SRL 34643426 J34/257/2015
VALMAT FL SRL 35893404 J34/182/2016
AUTOKARANELISS SRL 36315506 J34/364/2016